IT-DISCUSS Archives

January 2006

IT-DISCUSS@LIST.UVM.EDU

Options: Use Monospaced Font
Show Text Part by Default
Show All Mail Headers

Message: [<< First] [< Prev] [Next >] [Last >>]
Topic: [<< First] [< Prev] [Next >] [Last >>]
Author: [<< First] [< Prev] [Next >] [Last >>]

Print Reply
Subject:
From:
Tim Raymond <[log in to unmask]>
Reply To:
Technology Discussion at UVM <[log in to unmask]>
Date:
Fri, 13 Jan 2006 15:37:02 -0500
Content-Type:
text/plain
Parts/Attachments:
text/plain (110 lines)
yes, it is the newer installer.  I've tried both actually.  The last try was
with the Jan 10 version.

Thanks.

On 1/13/2006 3:34 PM Stefanie Ploof wrote the following:
> Greg posted a newer installer on January 10 at:
> 
> https://www.uvm.edu/software/distribution/windows/antivirus/sav10_0_2_2001-unmanaged.exe
> 
> (unmanaged)
> 
> Are you sure you were using that installer?  I know the one dated Jan 3
> did not work on Windows 2000 because of problems with the reg command.  If
> you're using the Jan 10 installer and still seeing the error we need to
> know that.  Thanks.
> 
> 
> On Fri, 13 Jan 2006, Tim Raymond wrote:
> 
>> Is SAV 10.0.2.2001 for XP only?  I've tried it on one XP machine and it was fine
>> and two Win2K/SP4 machines and neither could install it.  I'm using the
>> unmanaged version.
>>
>> When it opens the cmd window a Windows Installer window opens saying:
>> 	Invalid command line argument.  Consult the Windows
>> 	Installer SDK for detailed command line help
>> Click on Ok.
>> Then in the cmd window it says:
>> 	Patching SAV 10.0.2 to 10.0.2.201
>> and another Windows Installer window pops up saying:
>> 	The upgrade patch cannot be installed by the Windows
>> 	Installer service because the program to be upgraded
>> 	may be missing, or the upgrade patch may update a
>> 	different version of the program.  Verify that the program
>> 	to be upgraded exists on your computer and that you
>> 	have the correct upgrade patch.
>>
>> Click OK and the install process exits.
>>
>> I tried using NoNav.exe first but had the same problem.
>> I am running SAV 9.0.0.1400 (sav90-mp2-offcampus.exe), maybe I need to upgrade
>> it to an intermediate version?
>>
>> Thanks.
>>
>> On 1/12/2006 4:52 PM J. Greg Mackinnon wrote the following:
>>> You should not need to uninstall SAV 9.  I believe it was Stef who
>>> suggested that uninstalling SAV 9 first was the "safe" approach.  I
>>> think she is right, in that you are less likely to have problems if you
>>> manually uninstall SAV 9.  That being said, this is exactly what the SAV
>>> 10 installer tries to do: uninstalls v9, then install v10.
>>> Often, the system on which SAV 9 has been installed become damaged in
>>> some subtle way, then SAV 9 refuses to uninstall during the SAV 10
>>> upgrade process.  This also is not necessarily a bug in the SAV 10
>>> installer, but more likely caused by damage to the existing SAV 9
>>> install.  Fortunately, there is help available!  When you run into
>>> problems with a SAV installation, you can try "NoNAV" (for botched SAV 9
>>> installations) or "SCSCleanWipe" (for botched SAV 9 and 10
>>> installations).  Once you have blasted v9, you can then take a stab at v10.
>>>
>>> You can get these tools locally in the following locations:
>>> https://www.uvm.edu/software/distribution/windows/antivirus/NoNav.exe
>>> https://www.uvm.edu/software/distribution/windows/antivirus/SCSCleanWipe.exe
>>>
>>>
>>> NoNav is very reliable for SAV 9 installs.  It WILL NOT work on SAV 10.
>>> I believe it was developed by a rival AV software company to help
>>> clients "get out of the Symantec trap".
>>>
>>> SCSCleanWipe is an official Symantec tool.  I find it to be very
>>> effective, but have had it behave strangely on one or two occasions. .
>>> -Greg
>>>
>>> Alison Pechenick wrote:
>>>> Thanks for this, Greg.
>>>>
>>>> Could you please clarify whether or not we should be uninstalling Sav
>>>> 9 first?  I saw the "delete, then install" at the top of an earlier
>>>> e-mail; someone else I spoke to mentioned that there's a "no need to
>>>> uninstall" written somewhere in the install notes (I didn't check for
>>>> myself, sorry).
>>>>
>>>> Regards,
>>>>
>>>> Alison
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> J. Greg Mackinnon wrote:
>>>>> Larry et-al:
>>>>>
>>>>> As Stef posted earlier today, the SAV servers are pushing a policy
>>>>> set other than the one we initially intended.  As a result, the
>>>>> installation script that I wrote is unable to shutdown the running
>>>>> SAV 10 instance long enough to patch to version 10.0.2.2001.
>>>>> Annoying, but not exactly a true bug in the install script...
>> --
>> Tim Raymond				[log in to unmask]
>> Manager					CEMS Computer Facility
>> 233 Votey				Burlington Vt. 05405
>> The University of Vermont		(802) 656-0508
>>

-- 
Tim Raymond				[log in to unmask]
Manager					CEMS Computer Facility
233 Votey				Burlington Vt. 05405
The University of Vermont		(802) 656-0508

ATOM RSS1 RSS2