Print

Print


Thank you to those that replied to my query.

Peter Stow stepped in and saved my bacon (yet again), pointing to the 
24V/5V DC power supply which feeds the power distribution board. 
Without power, the board couldn't respond to the pump switch. It has 
decided not to function....

Paul



At 01:37 PM 14/08/2007, you wrote:
>HI Paul--
>
>The switches can be finicky.  I've had that problem both in trying 
>to turn the pumps off as well as turn them on.  You just have to 
>keep playing with them--maybe try "rocking" them instead of just 
>pushing them, or push them up as well as in (or down as well as 
>in).  Sorry I don't have a sure-fire way.
>
>good luck
>
>take care
>
>gerry
>
>Paul Eby wrote:
>>Hello all,
>>
>>I'm looking for assistance with a problem after a power outage: the 
>>pumps on our Delta Plus XL will not turn back on.
>>
>>When I toggle the source pump button, nothing happens (LED light 
>>does not come on, no pump activity). The instrument does indeed 
>>have power (various fans and electronics are humming), and I have 
>>reset the breakers on the back.
>>
>>The roughing pump itself is fine - it works fine when plugged into 
>>a hot socket. I've also gone through the system looking for blown 
>>fuses and loose cables. I've also left it unplugged for a few hours 
>>hoping for a miraculous reset of some sort. No luck.
>>
>>Any ideas?
>>
>>Paul Eby
>>
>>[log in to unmask]
>>Biogeochemistry Lab (E-Hut, room 102)
>>School of Earth and Ocean Science
>>University of Victoria
>>
>>PO Box 3055
>>Victoria, B.C.
>>Canada
>>V8W 3P6
>>
>>phone: 250-721-6183
>>fax:   250-472-4620