Print

Print


We have 18 hive units at Winooski - we will get a CAPWAP issue maybe once a year and just reboot the unit. All of our devices are hard wired and have static IP addresses. Possibly a misconfiguration of your device if a reboot does not fix it.

Bryan

---
Please consider the environment before printing this email. 

Bryan Thompson
Technology Coordinator
Winooski School District
60 Normand Street
Winooski, VT 05404
802-655-2555


On Tue, Apr 23, 2013 at 10:51 AM, Keith Puffer <[log in to unmask]> wrote:
Hiya.

Anyone with AeroHive ever get a lot of CAPWAP issues?  Our APs at one location keep "napping" and disappearing (no connection) to the Hive Manager so the clients kinda "pause" for about a minute.  SonicWall devices at our two locations are similar, one (that does not sleep) has static IP and higher bandwidth than our napping location (same ISP).  We have the APs handling DHCP on segregated VLAN...

Well, anyone with anything like this in the past (or present)?  If you want to chat instead of email let me know...

The fine folks at AeroHive have been helpful, but still no solution...

Thanks in advance.

Keith "Digger" Puffer
 

--
Technology Assistant
Waterbury-Duxbury School District, Vermont
802-244-6100 (CBMS)
802-244-7195 (TBPS)
CONFIDENTIALITY NOTICE: This e-mail message, including any attachments, is for the sole use of the intended recipient(s) and may contain confidential and privileged information protected under the Family Educational Rights and Privacy Act. Any unauthorized review, use, disclosure or distribution is prohibited. If you are not an intended recipient, please contact the sender by reply e-mail and destroy all copies of the message.

Please consider the environment before printing this message.