We had similar issues a couple of years ago in Waterbury when we first began widespread use of GAFE, and it turned out to be a firewall/content filter issue. Sorry, I don't remember the specifics but maybe Mike L. or Keith P. remember what fixed it?



Eric Hall
Technology Integration Specialist
Mount Mansfield Union High School
Chittenden East SU


On Wed, Oct 23, 2013 at 7:39 AM, John Peters <[log in to unmask]> wrote:

We are having a problem maintaining connectivity with Google Apps at several of our schools.  Students will connect and then the connection times out with students getting a “trying to connect” error message.  This is not a problem every time in that it has been sporadic over a period of time and it is disruptive.  Yesterday we experienced issues in three schools.   I have read the Google Apps Best Practices Networking Guide and I believe we are doing everything they recommend.  Has anyone else been experiencing this issue? If so, what corrective actions did you take?

 

Thank you,

 

John Peters

Director of Technology

North Country Supervisory Union

121 Duchess Ave Suite A

Newport, VT 0585-5517

802.334.5847 ext 2018

[log in to unmask]

 

“Technology is not a panacea”  Law #10 Microsoft’s 10 Immutable Laws of Security

 



This e-mail may contain information protected under the Family Educational Rights and Privacy Act (FERPA). If this e-mail contains student information and you are not entitled to access such information under FERPA, please notify the sender. Federal regulations require that you destroy this e-mail without reviewing it and you may not forward it to anyone.