Print

Print


THANK YOU, Susan!  I had no idea how to clear the cache either... but 
it's done and I'm in and have entered my records.   Ruth


On 7/25/2016 11:29 AM, Susan Hindinger wrote:
> Hi everyone,
> I tried the same fix that David Hoag relayed from Kent about signing 
> out and restarting e-Butterfly and at first it did not work.
> "Clearing your cache" seems to do the trick. Here's how (I googled 
> it): 1. Close all the windows in your internet browser but keep the 
> browser open. For Macs (this is the only one I used, since I have a 
> Mac), press Command-Shift-Delete. For Windows, press Ctrl-Shift-Delete.
> When I did that and restarted e-Butterfly, my observations were back 
> and I was able to successfully submit an observation.
> Please let us know if you try this and are still having problems.
>
> Thanks,
> Susan Hindinger
>
> ------------------------------------------------------------------------
> *From: *"Martha Pfeiffer" <[log in to unmask]>
> *To: *[log in to unmask]
> *Sent: *Monday, July 25, 2016 11:01:14 AM
> *Subject: *Re: Using e-butterfly
>
> Website must be having a heat stroke.  Kent is away until Aug 1st, so 
> I guess we won't get any answers until then.
>
> Cheers,  Martha
>
>
> On Monday, July 25, 2016 8:03 AM, Sue <[log in to unmask]> wrote:
>
>
>
>     Well now I can't even get to a page to enter data!
>     Sue Wetmore
>
>     Sent from my iPod
>
>     > On Jul 24, 2016, at 9:17 PM, Stewarts <[log in to unmask]
>     <mailto:[log in to unmask]>> wrote:
>     >
>     > Au... contraire....    e-butterfly won't even let ME sign out...
>     what about others?  ruth
>     >
>     >
>     >> On 7/24/2016 9:06 PM, David Hoag wrote:
>     >> Below is an official explanation rec'd 10 days  ago.
>     >> It may still  apply.
>     >> Dave Hoag
>     >>
>     >> The reason you saw 0s across the board is that when you land
>     on  the
>     >> eButterfly domain, our automatic sign out is not responding and
>     you look  like you
>     >> are still signed in but in fact your are not and therefore not 
>     connected
>     >> to the database, hence the 0s. Here is how you can fix it rapidly.
>     >> -Go to www.e-butterfly.org
>     >> -Click on the upper right on the webpage  where your username
>     appears and
>     >> select the sign out option.
>     >> -Sign back in  and your account should back to normal.
>     >>
>     >>
>
>
>