Print

Print


Hello, Susan,

I tried Dave Hoag's suggestion of signing out - which I did - the web page renews and reopens with my name in the upper right corner - does not ask  me to sign in - and none of my data from past years is there.  Susan, I tried your suggestion of CTL-Shift-Delete then went back to the Home Page and same thing as stated above.

Perhaps I missed a step?
 
Cheers,  Martha


On Monday, July 25, 2016 11:29 AM, Susan Hindinger <[log in to unmask]> wrote:


Hi everyone,
I tried the same fix that David Hoag relayed from Kent about signing out and restarting e-Butterfly and at first it did not work.
"Clearing your cache" seems to do the trick. Here's how (I googled it): 1. Close all the windows in your internet browser but keep the browser open. For Macs (this is the only one I used, since I have a Mac), press Command-Shift-Delete. For Windows, press Ctrl-Shift-Delete.
When I did that and restarted e-Butterfly, my observations were back and I was able to successfully submit an observation.
Please let us know if you try this and are still having problems.

Thanks,
Susan Hindinger


From: "Martha Pfeiffer" <[log in to unmask]>
To: [log in to unmask]
Sent: Monday, July 25, 2016 11:01:14 AM
Subject: Re: Using e-butterfly

Website must be having a heat stroke.  Kent is away until Aug 1st, so I guess we won't get any answers until then.

 
Cheers,  Martha


On Monday, July 25, 2016 8:03 AM, Sue <[log in to unmask]> wrote:


Well now I can't even get to a page to enter data!
Sue Wetmore

Sent from my iPod

> On Jul 24, 2016, at 9:17 PM, Stewarts <[log in to unmask]> wrote:
>
> Au... contraire....    e-butterfly won't even let ME sign out... what about others?  ruth
>
>
>> On 7/24/2016 9:06 PM, David Hoag wrote:
>> Below is an official explanation rec'd 10 days  ago.
>> It may still  apply.
>> Dave Hoag
>>
>> The reason you saw 0s across the board is that when you land on  the
>> eButterfly domain, our automatic sign out is not responding and you look  like you
>> are still signed in but in fact your are not and therefore not  connected
>> to the database, hence the 0s. Here is how you can fix it rapidly.
>> -Go to www.e-butterfly.org
>> -Click on the upper right on the webpage  where your username appears and
>> select the sign out option.
>> -Sign back in  and your account should back to normal.
>>
>>