Print

Print


We too would pause the student's test, crash out of the hung session (we're
using Chromebooks), have student re-login, then resume the test.

No pattern that we could find.

-S

On Tue, Mar 21, 2017 at 2:05 PM, Keith Puffer <[log in to unmask]> wrote:

> For this specific issue, help desk tells me that it may be due to typing
> quickly, hitting backspace or side arrows...
>
> Keith
>
> On Tue, Mar 21, 2017 at 10:23 AM, Raymond Ballou <[log in to unmask]>
> wrote:
>
>> we haven't see this issue, but have seen LOADING THE PAGE CONTENT (errors
>> out after 8m to NOT ALLOWED) usually we just crash that out and go on to
>> another machine, but today when I called they said to removed cached files
>> in the w7 profile, which worked but isn't a great solution.
>>
>> This is on a machine we have used in 2 priors years without this issue.
>>
>> Also seeing an issue of a question with 3 parts, where you should be able
>> to give 3 answers, but only 1 works.
>>
>>
>> R
>>
>> -----------------------------------------------------------------------
>>
>> Search <http://list.uvm.edu/archives/school-it.html> the SCHOOL-IT
>> Archive
>>
>> Manage <http://list.uvm.edu/cgi-bin/wa?SUBED1=SCHOOL-IT&A=1> your
>> Subscription to SCHOOL-IT
>>
>
>
>
> --
> Keith Puffer
> Technology Coordinator
> Washington West Supervisory Union
> 340 Mad River Park, Suite 7
> Waitsfield, VT 05673
> 802-496-5486
> Fax: 802-496-6515
> GoogleVoice: 802-870-0630
> https://wwsuvalley.on.spiceworks.com/portal
> <https://wwsuvalley.on.spiceworks.com/portal?_ga=1.58522082.973774531.1464180008>
>
> -----------------------------------------------------------------------
>
> Search <http://list.uvm.edu/archives/school-it.html> the SCHOOL-IT Archive
>
> Manage <http://list.uvm.edu/cgi-bin/wa?SUBED1=SCHOOL-IT&A=1> your
> Subscription to SCHOOL-IT
>